MY HR PORTAL SRL

check_circle Companie verificată
15

MY HR PORTAL SRL

check_circle Companie verificată
15

Despre

Grup de companii autorizate in domeniul recrutarii si plasarii de personal cautam activ prin metode clasice sau head hunting candidati calificati in IT in special, Sanatate si domeniul medical, Ingineri in diferite domenii de activitate, Drept-Justitie, Retail-FMGC, Constructii, Transporturi, domeniul HORECA, Vanzari si Marketing dar si middle sau top Manageri pe diferite arii de expertiza si multe alte categorii de profesionisti din toate domeniile. In prezent ne extindem activitatea din Romania dar avem si clienti mari din Uniunea Europeana si chiar si din alte tari. Contractele de munca sunt in general full-time dar avem si oferte project-based sau part-time. In procesul de recrutare nu discriminam pe criterii de varsta, sex sau alte categorii considerate dezavantajate. Pentru detalii si interviu va rugam sa ne contactati.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Baba Novac 177 Bl. BN6 Et. 2 Ap. 16 Cod 900217, Constanta

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close