MUREXIN ROMANIA SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Parte a grupului austriac Schmid Industrie Holding începand cu anul 2017, prin fuzionarea cu filiala din Romania a producatorului sloven de materiale de construcții KEMA, societatea MUREXIN ROMANIA SRL produce şi comercializează  pe  piața din România o gamă largă de produse, înglobate în două  mărci MUREXIN & KEMA, începând cu sisteme profesionale pentru reparații & protecții betoane, hidroizolații, sisteme pentru placări ceramice, sisteme complete pentru pardoseli calde, continuând cu sisteme de asanare și/sau renovare a clădirilor monument istoric pe bază de Ciment Roman sau NHL și terminând cu sisteme profesionale de finisaj mecanizate, reprezentând astfel un furnizor de încredere la nivel internaţional in țări precum Austria, Germania, Italia, Cehia, Slovacia, Polonia, Slovenia, Franța, Luxemburg sau Ungaria.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.