MUREXIN ROMANIA SRL

check_circle Companie verificată

MUREXIN ROMANIA SRL

check_circle Companie verificată

Despre

Parte a grupului austriac Schmid Industrie Holding începand cu anul 2017, prin fuzionarea cu filiala din Romania a producatorului sloven de materiale de construcții KEMA, societatea MUREXIN ROMANIA SRL produce şi comercializează  pe  piața din România o gamă largă de produse, înglobate în două  mărci MUREXIN & KEMA, începând cu sisteme profesionale pentru reparații & protecții betoane, hidroizolații, sisteme pentru placări ceramice, sisteme complete pentru pardoseli calde, continuând cu sisteme de asanare și/sau renovare a clădirilor monument istoric pe bază de Ciment Roman sau NHL și terminând cu sisteme profesionale de finisaj mecanizate, reprezentând astfel un furnizor de încredere la nivel internaţional in țări precum Austria, Germania, Italia, Cehia, Slovacia, Polonia, Slovenia, Franța, Luxemburg sau Ungaria.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Sos. Pipera nr.55, Sector 2, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close