MORA TV SRL

check_circle Companie verificată

MORA TV SRL

check_circle Companie verificată

Despre

LooLoo Kids, TraLaLa, BoonBoon sunt doar câteva din canalele YouTube care au conscrat MORA TV  drept lider in crearea de continut educational pentru copii. 

MoraTV este Partener Premium YouTube, gestionând canale românești dar și cu conținut în alte limbi străine. Pe lângă YouTube animațiile mai sunt distribuite pe alte zeci de platforme printre care: aplicații mobile iOS si Android, Netflix, Roku, Amazon, Spotify, la bordul avioanelor sau televizuni din intreaga lume.

Mora TV este o inițiativă de suflet pornită din dorința de a aduce copiilor din România conținut media de calitate. Demersul nostru educativ are la bază o echipă puternică de peste 50 de profesioniști, muzicologi, textieri, voci calificate și animatori, condiție sine qua non pentru a putea performa în fața celui mai exigent public: copiii!

Am creat conținut care generează peste 40 milioane vizualizari in fiecare zi, având o audiență globală de 250 milioane de familii. 

Site: www.moratv.ro
TraLaLa: https://www.youtube.com/c/CanteceCopiiTraLaLa
LooLoo Kids: https://www.youtube.com/c/LooLooKids
BoonBoon: https://www.youtube.com/c/BoonBoonTV
 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. VASILE LUPU 134, Iaşi

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close