Miramax Import Export SRL

check_circle Companie verificată

Miramax Import Export SRL

check_circle Companie verificată

Despre

Compania Miramax Import Export a fost fondata in anul 2012, anticipand nevoia clientilor HoReCa de a avea un furnizor cu o gama completa de produse, flexibil, prompt si cu servicii de calitate.

De la bun inceput, cel mai important aspect pentru noi a fost calitatea: a produselor, a serviciilor si a oamenilor. In acest sens, ne selectam atent furnizorii, ne diversificam continuu portofoliul de produse si alocam o parte importanta din fondurile proprii pentru formarea profesionala a intregii echipe Miramax.

MISIUNE: sa oferim cele mai bune produse si servicii clientilor nostri, la un pret competitiv

VIZIUNE: sa fim furnizorul numarul 1 pentru clientii HoReCa de pe zonele acoperite, partener de incredere pentru dezvoltarea unei afaceri de succes

VALORI: oamenii sunt cea mai importanta resursa a noastra. Calitatea produselor si a serviciilor sunt imediat urmatoarele.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

str. Ion Negoitescu nr.9D, Cluj-Napoca

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close