Mind

MIND Software

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Mind CTI Ltd., fondata in anul 1995, este o companie globala in furnizarea de solutii pentru transportatori si intreprinderi. Compania opereaza din birouri din Statele Unite, Marea Britanie, Romania si Israel, reprezentand furnizorul de top de solutii convergente de facturare end-to-end si de asistenta pentru furnizorii de servicii, precum si solutii de gestionare a cheltuielilor de telecomunicatii ( contabilitatea apelurilor si solutii de analiza pentru organizatii si companii multinationale).

Viziunea Mind este de a oferi solutii complete si flexibile pentru orice serviciu de telecomunicatii. Mind livreaza de peste 20 de ani, o gama completa de aplicatii de facturare pentru orice model de afaceri ( licenta, SaaS, serviciu gestionat sau serviciu de facturare complet externalizat) pentru a permite clientilor sai (operatorii wireless, Wirelie, ViIP si Quad-play) din peste 40 de tari din intreaga lume sa aleaga cel mai bun model care se potriveste nevoilor lor.

Echipa Mind numara peste 250 de ingineri si profesionisti cu experienta, echipa pasionata si dedicata sa ofere cele mai bune solutii pentru a sprijinii continuu clientii companiei din intreaga lume.

 

Cautam atat tineri absolventi, cat si profesionisti cu experienta. Alaturati-va echipei, lucrati intr-unul dintre birourile din Romania (Iasi sau Suceava) sau Israel si deveniti parte din povestea Mind.

Joburi