METAMOB S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Societatea comercială METAMOB a fost înfiinţată în anul 1994 cu scopul de a satisface cererea de scule şi unelte pentru prelucrarea lemnului prin comercializarea acestora. Din dorinţa de a deservi piaţa cu produse de calitate ridicată la un preţ convenabil şi cu termene de livrare bune, începând din anul 1997, METAMOB a început şi activitatea de producţie de pânze panglică şi pânze de gater. Activitatea societăţii se poate împărţi pe trei domenii, şi anume: producţie, servicii şi comerţ.Compania noastră comercializează şi alte produse necesare industriei de prelucrare primare şi secundare a lemnului cum ar fi pânzele circulare, cuţite de rindeluit, diferite accesorii şi multe altele. În cadrul familiei Metamob activează în prezent un număr de peste 80 de angajaţi, mulţi dintre aceştia fiind membrii ai echipei încă de la începuturi. Cu pricepere, profesionalism şi nu în ultimul rând loialitate, aceştia susţin unitar atât procesul de producţie cât şi întreţinerea relaţiilor de strâns parteneriat cu clienţii, sau colaboratorii societăţii.Relaţiile cu partenerii, colaboratorii şi clienţii noştri s-au fructificat pozitiv de-a lungul timpului nu doar prin prisma produselor de cea mai înaltă calitate pe care le producem şi a serviciilor ireproşabile pe care le oferim, ci şi din punct de vedere al politicii societăţii noastre, care încurajează atât producţia folosind metode prietenoase cu mediul cât şi lucrul într-un mediu curat, igienic, lipsit de fum de ţigară. Conducerea societăţii noastre încurajează un mod de viaţă sănătos printre lucrători, punând astfel la dispoziţia angajaţilor săi abonamente gratuite la sala de fitness şi la bazin de înot.http://metamob.ro/index.aspx?Page=7&Culture=1

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.