METAMOB SRL

check_circle Companie verificată
4

METAMOB SRL

check_circle Companie verificată
4

Despre

Societatea comercială METAMOB a fost înfiinţată în anul 1994 cu scopul de a satisface cererea de scule şi unelte pentru prelucrarea lemnului prin comercializarea acestora. Din dorinţa de a deservi piaţa cu produse de calitate ridicată la un preţ convenabil şi cu termene de livrare bune, începând din anul 1997, METAMOB a început şi activitatea de producţie de pânze panglică şi pânze de gater. Activitatea societăţii se poate împărţi pe trei domenii, şi anume: producţie, servicii şi comerţ.

Compania noastră comercializează şi alte produse necesare industriei de prelucrare primare şi secundare a lemnului cum ar fi pânzele circulare, cuţite de rindeluit, diferite accesorii şi multe altele. În cadrul familiei Metamob activează în prezent un număr de peste 80 de angajaţi, mulţi dintre aceştia fiind membrii ai echipei încă de la începuturi. Cu pricepere, profesionalism şi nu în ultimul rând loialitate, aceştia susţin unitar atât procesul de producţie cât şi întreţinerea relaţiilor de strâns parteneriat cu clienţii, sau colaboratorii societăţii.

Relaţiile cu partenerii, colaboratorii şi clienţii noştri s-au fructificat pozitiv de-a lungul timpului nu doar prin prisma produselor de cea mai înaltă calitate pe care le producem şi a serviciilor ireproşabile pe care le oferim, ci şi din punct de vedere al politicii societăţii noastre, care încurajează atât producţia folosind metode prietenoase cu mediul cât şi lucrul într-un mediu curat, igienic, lipsit de fum de ţigară. Conducerea societăţii noastre încurajează un mod de viaţă sănătos printre lucrători, punând astfel la dispoziţia angajaţilor săi abonamente gratuite la sala de fitness şi la bazin de înot.

http://metamob.ro/index.aspx?Page=7&Culture=1

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Aurel Vlaicu 74, SATU MARE

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close