METALPLAST CONSTRUCT SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

 

Grupul Metalplast, prezent pe piata de 18 ani, in domeniul fatadelor arhitecturale si a confectiilor metalice, a avut o crestere continua de la infiintare si pana in prezent in contextul in care am dorit  sa ne dezvoltam si sa oferim solutii tehnice sustenabile, particularizate pe nevoile clientilor nostri.

In primii ani de activitate am realizat pentru clientii nostri tamplarie de aluminiu, PVC si placari ventilate. Pe fondul cresterii volumului de cereri si a exigentelor acestor produse si servicii, am dezvoltat permanent baza de productie prin investitii in linii tehnologice si spatii de lucru reusind astfel sa marim capacitatea de productie si calitatea produselor livrate.

Am diversificat astfel oferta noastra catre clientii interni si am inceput sa exportam produse in tari precum Germania, Anglia, SUA, Israel, Canada, Belgia, Franta, Etiopia, Nigeria.

Metalplast a creat in timp parteneriate strategice cu furnizori de top de la care aprovizionam materii prime si materiale, de cea mai mare calitate, testate si certificate.

 

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.