MERKUR ENTERTAINMENT CENTER

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

ZODIAC este prezent în România din 2004 cu Săli de joc în București, Ploiești, Constanța, Sibiu şi Buzău.

Zodiac Sală Jocuri desfăşoară activitatea de jocuri de noroc de tip slot-machine, activitate autorizată, controlată şi monitorizată de  Oficiul National pentru Jocuri de Noroc şi deţine licenţa pentru organizarea jocurilor de noroc de tip slot-machine: L1190534H000941.

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.
O echipă de management de top care a fost educată şi crescută din interior lucrează cot la cot cu restul echipei pentru a asigura un mediu de lucru sănătos și plăcut cât și posibilitatea dezvoltării profesionale și personale a fiecărui membru al echipei. 

Fiecare nou angajat beneficiază de instruirea centrată pe competențele necesare jobului, urmând apoi să beneficieze trimestrial de ședințe om-la-om cu superiorul ierarhic în vederea ghidării acestuia în dezvoltarea pe plan profesional și personal. Se pun întrebări, se discută deschis, se oferă răspunsuri, soluții, se pun la punct strategii pentru depășirea situațiilor care necesită mai multă atenție și se depășesc eventualele dificultăți. 

Cei care au dorința, ambiția și capacitatea de a face mai mult sunt încurajați și susținuți să crească în interiorul companiei atât în plan ierarhic cât și din punct de vedere al veniturilor. 

Pentru omogenizarea echipei, periodic se organizează workshop-uri si teambuilding-uri.

Crearea unui echilibru între viaţa personală şi cea profesională este esențiala, angajații Zodiac bucurându-se de tot suportul din partea firmei. NU se lucrează peste program iar turele sunt astfel programate încât angajatul sa aibă suficient timp de relaxare între zilele de lucru. Sălile sunt deschise non stop, se lucrează în ture de 8 ore, inclusiv de noapte. Fiecare angajat este susținut în dezvoltarea sa personala, Zodiac având în echipa sa foarte mulți studenți pe care îi sprijină în proiectele lor. 

Fiecare membru al echipei Zodiac beneficiază de un generos abonament business la o clinică privată de renume unde are acces gratuit atât la consultații cât și la analize medicale amănunțite și investigații de tip imagistic.

Haideţi să ne cunoaştem!
Vreţi să vă formaţi propria părere despre cine suntem şi ceea ce facem? Atunci veniți la una dintre sălile noastre din București, Ploiești, Constanța, Buzău sau Sibiu și veți avea oportunitatea de a vedea cum decurge o zi de lucru precum și de a discuta cu unul sau mai mulți membri ai echipei Zodiac. Dacă doriți să vă alăturați echipei noastre solicitați un interviu și vom discuta toate detaliile. 

Puteti lăsa un CV şi la e-mail cariere@zodiacjocuri.ro mentionand in titlul mesajului oraşul în care doriţi să lucraţi şi vă vom contacta pentru un interviu.
Ne puteţi contacta direct pe pagina de facebook Alatura-te echipei Zodiac (www.facebook.com/echipaZodiac) si va vom răspunde la întrebările adresate în cel mai scurt timp.

 

Media
Hai să ne cunoaştem!
Alatura-te echipei Merkur

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.