Mennekes Electric S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Înființată în 1935 în Kirchhundem (Sauerland),Germania, MENNEKES a însoțit activ intrarea rapidă a electricității în toate sectoarele industriale până în prezent și a influențat industria cu produse și soluții pentru prize și mufe industriale. Și acest lucru nu doar in Germania. Cu o forță de muncă de 1.200 de angajați, astăzi compania de familie are o prezență internațională și este unul dintre furnizorii de frunte din industria electrică. Produsele MENNEKES pentru prize/mufe industriale și pentru mobilitatea electrică sunt utilizate în peste 90 de țări. Clienții și partenerii noștri se pot baza întotdeauna pe MENNEKES atunci când apare necesitatea transferului de curenți de mare voltaj în condiții economice si de siguranța.

Și Uniunea Europeană a optat pentru cel mai înalt standard de calitate : în 2014, cuplajele de încărcare de tip 2 de la MENNEKES au fost declarate standard-ul de către Parlamentul European în UE. O etapă de pionierat. Dar facem mai mult decât prize pentru lume de foarte mult timp. Gândim holistic și creăm conexiuni puternice care permit oamenilor să gestioneze energia mai inovativ și să o distribuie și să o gestioneze mai inteligent. Și pentru că ne place să ne gândim la lucruri din punctul de vedere al utilizatorului atunci când dezvoltăm produsele și soluțiile noastre, comunicăm, de asemenea, promisiunea noastră de performanță din perspectiva clientului: MENNEKES - MY POWER CONNECTION.

Compania a construit o nouă instalație de producție în Miroslava, în județul Iași, care produce cabluri de încărcare pentru mașini electrice si hibrid. 

Media
Joburi