Menatwork

MENATWORK SOLUTIONS SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Te așteptam sa explorezi lumea Menatwork!

28 de ani de activitate ne-au invatat multe lucruri: responsabilitate, performanta, inovatie si mai presus de orice, faptul ca aceste valori au sens doar daca sunt puse in slujba oamenilor: angajati, clienti, furnizori.
Pe o piata foarte competitiva, MENATWORK este unul din cei mai importanti producatori si furnizori de materiale pentru constructii, produse pentru amenajari si finisaje de interior si exterior, echipamente pentru instalatii electrice, corpuri si sisteme profesionale de iluminat, echipamente termice si sisteme de ventilatie-climatizare.
Pentru a ne pastra aceasta pozitie si pentru a reusi sa progresam , ca PRODUCATOR ne certificam si recertificam periodic la cel mai inalt standard international in toate sistemele , liniile de productie si orice alt aspect care tine de promisiunea noastra - cea mai buna calitate a produselor.
MENATWORK este prezent în Romania prin 4 filiale teritoriale comerciale, in : BUCURESTI, CLUJ-NAPOCA, CONSTANTA ,CRAIOVA.
Echipa MENATWORK este o echipa puternica si unita , fiecare membru al sau avand o pozitie bine definita in angrenajul de business.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.