Megagis S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

MEGAGIS  este o firmă  dinamică și tânără, înființată  în luna ianuarie a anului  2012, din dorința de a oferi tuturor celor care au nevoie, servicii  în domeniile: geodezie, cadastru, cartografie, sisteme informatice geografice, trasarea și proiectarea construcțiilor și  lucrărilor  de urbanism.

MEGAGIS  – este  autorizată ANCPI să execute lucrări de specialitate din domeniile cadastrului, geodeziei și cartografiei în clasa I, conform certificatului seria RO-B-J nr. 0450/04.06.2014. Pentru aceste activități societatea are implementat și menține un sistem de management al calității conform  cerințelor standardului ISO 9001:2008, un sistem de management de mediu conform cerințelor standardului SR EN ISO 14001:2005 si un sistem de management  al securitatii informatiei conform cerințelor standardului SR ISO 27001:2013.

Prin specialiștii angajați, MEGAGIS  oferă soluțiile necesare transpunerii în realitate a proiectelor clienților  la costuri accesibile.

Feed-back-ul primit de la beneficiari pentru serviciile prestate are certificat de acceptanță, ceea ce garantează maxima satisfacție.