Medicover

check_circle Companie verificată
16

Medicover

check_circle Companie verificată
16

Despre

Prin intermediul celor 100 centre medicale, 4 spitale si 80 de laboratoare Synevo, Grupul de Companii Medicover are grija de sanatatea a 5 milioane de clienti. Medicover are origini suedeze, desfasoara activitatea in 13 tari, iar echipa noastra are peste 10500 de membri (din care peste 6500 sunt medici si asistenti medicali), ceea ce ne pozitioneaza ca cel mai mare angajator din domeniul medical din Europa Centrala si de Est. 
De-a lungul celor 22 de ani de activitate in domeniul serviciilor medicale private valorile in care credem si care ne reprezinta sunt: integritatea, asumarea responsabilitatii, pasiunea pentru calitate, energia antreprenoriala si spiritul de echipa.
In Romania Medicover detine doua spitale multidisciplinare in Bucuresti si in Oradea si o retea de 38 clinici proprii in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi, Ploiesti, Galati, Pitesti, Brasov si zona Olteniei.

Afla mai multe despre noi accesand site-ul www.medicover.ro.

Joburi

Contact

Modrogan nr 20, sector 1, Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close