MARK SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Mark este unul dintre cei mai mari producator de produse destinate incalzirii si ventilarii spatilor industriale din Europa. Mark face parte din grupul MARK BV infiintat in 1945 de catre fratii van der Mark fiind in prezent lideri pe piata tehnologiei de climatizare din Europa. Grupul Mark este compus din 6 companii: 2 unitati de productie in Olanda si Irlanda, 6 unitati de vanzare in Olanda, Germania, Romania, Belgia, Irlanda si Polonia. Mark Romania a fost infiinţată in 2006, pentru a deservi piaţa internă detinand o gama foarte larga de produse pentru incalzire si climatizare ce cuprinde: aeroterme pe apa, incalzitoare pe gaz, tuburi radiante pe gaz, panouri radiante, centrale de tratarea aerului, destratificatoare, ventilatoare de extractie, dar si masini hidraulice de indoit tevi.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.