Manier Store SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Transparența, respectul și orientarea către clienți este ceea ce ne reprezintă pe noi. Ne mândrim cu o gamă variată de accesorii din 100% piele naturală, expuse pe site-ul nostru: www.manier.ro. Produse (peste 2500 de modele) prin care încercăm să oferim posibilitatea fiecăruia de a avea acces la varietate. Prin intermediul blogului: https://manier.ro/blog/, încercăm să oferim sprijin și ideii inovative despre noile tendințe ale modei. De asemenea, recomandările noastre fashion le poți găsi și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Manier.ro ori Instagram: https://www.instagram.com/manier.ro/. Tot ceea ce te mai desparte de gențile manier este o simplă comandă, la care poți primi asistență din partea callcenter-ului în cazul în care nu te descurci. Astfel, datorită încrederii pe care ne-o acordați și prin respectul pe care îl avem față de voi, am ajuns să creăm o comunitate frumoasă și fashionistă.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.