MADAMYR SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Scovergaria Micai este un boutique artizanal cu produse de patiserie-cofetarie.Pe langa cele 35 de sortimente de scovergi, pregatim cu maiestrie o multitudine de produse de patiserie si cofetarie care ne amintesc cu drag de perioada copilariei. Pastram gustul, ingredientele si retetele bunicii si mai adaugam un strop de noutate pentru o experienta culinara desavarsita. Pe langa multitudinea de produse pe care le pregatim zilnic, avem si o zona de bacanie, cu dulceturi, gemuri, ceaiuri, siropuri, zacusca, pentru ca experienta si sentimentul de casa sa fie cat mai autentic.

 

Suntem singurul concept de scovergarie din Bucuresti. Acum, de 1 an de zile, ne mandrim si cu cele mai delicioase si aromate prajituri. Accesati linkul urmator pentru a vedea produsele si locatia noastra  https://www.facebook.com/scovergimica.ro . 

 

Suntem deschisi inca din anul 2014. Calea Victoriei 14, locatia unde ne gasiti, imbina perfect povestea noastra cu istoria ei. In prezent avem 7 angajati dedicati, devotati si ambitiosi. Pe viitor, ne dorim sa ne extindem nu numai in Bucuresti, ci in toata tara. 

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.