Lukoil

LUKOIL LUBRICANTS EAST EUROPE SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

LUKOIL Romania este unul dintre cei mai semnificativi jucători de pe piaţa petrolieră și o societate cu peste 3000 angajati.

 


Cea mai mare parte a investiţiilor realizate o reprezintă cheltuielile pentru construcția lanțului propriu de benzinării, îmbunătăţirea imaginii şi optimizarea funcţionării staţiilor de distribuție carburanți. LUKOIL este una dintre marile companii internationale de petrol si gaze ce reprezinta 2,1% din productia mondiala de petrol.

 

Pozitia puternica de care se bucura compania in prezent este rezultatul unei activitati de peste 20 de ani pentru extinderea rezervelor si dezvoltarea afacerilor, prin identificarea si realizarea unor tranzactii strategice.

 


Investiţiile au fost direcționate cu precădere către reconstrucţia şi modernizarea reţelei de distribuţie carburanţi, extinderea reţelei de GPL, construirea unor noi staţii, dar şi implementarea unei platforme IT ultra performante, care optimizează întregul sistem de retail al LUKOIL România.

 


Datorită activității sale din Romania și pentru rezultatele economice înregistrate în anul 2014, LUKOIL Romania a obținut doua premii importante, și anume locul I pentru cea mai buna organizație a grupului LUKOIL în străinătate (acordat de către PAO LUKOIL) și premiul al doilea în Topul National al firmelor din Romania, categoria "Întreprinderi foarte mari" — grupa "Comerț cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate" (acordat de Camera de Comerț și Industrie a României).

 

LUKOIL România S.R.L. a trecut cu succes recertificarea sistemului integrat de management ISO 9001 și EN ISO 14001, devenind una dintre primele societăți din ramura petrolieră din România care îndeplinește cerințele standardului internațional în domeniul calității produselor, protecției mediului, sănătății și securității în muncă, conform versiunii standardelor din 2015. LUKOIL desfasoara in prezent multiple proiecte de explorare si productie in domeniul petrolului si gazelor in 13 tari.

 

Compania are rafinarii in 6 tari ( inclusiv participatii la complexul de rafinare ISAB si la rafinaria Zeeland). In prezent LUKOIL produce o gama larga de produse petroliere si petrochimice care sunt apoi distribuite in peste 30 de tari.

Joburi