Lufthansa

AEROTRAVEL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Cu o activitate de peste 20 de ani pe piata locala si aproximativ 100 000 de clienti deserviti anual, Aerotravel Lufthansa City Center este una dintre cele mai importante companii de travel management din Romania si unul dintre primii cinci jucatori de pe piata romaneasca a agentiilor de ticketing si turism.

Fondata in 1997 si bazandu-se pe expertiza a peste 110 angajati, Aerotravel inregistreaza in fiecare an o crestere constanta a cifrei de afaceri. Agentia de turism Aerotravel este prezenta la nivelul tarii cu un numar de sapte agentii in Bucuresti, Brasov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea.
Incepand din anul 2000, Aerotravel este membru al retelei internationale Lufthansa City Center, care cuprinde peste 650 agentii de turism din intreaga lume si peste 5 500 de angajati. In acest mod, Aerotravel si-a extins capabilitatile, putand livra vacante si pachete calatorii de afaceri oriunde in lume.

Activitatea Aerotravel Lufthansa City Center este axata in special pe segmentul de business, insa din 2003 avem o divizie separata dedicata vacantelor cu zbor charter denumita Fabrica de Vacante iar din 2016, Cruise Hub este compania din cadrul grupului dedicata pachetelor de vacanta pe croaziere.  In 2021 am infiintat compania Reveal Romania, parte a grupului Aerotravel care se ocupa de incoming. Cu o activitate de peste 22 de ani pe piata romaneasca, Aerotravel Lufthansa City Center se mandreste cu peste 1 000 de clienti corporate, peste 110 consultanti si vanzari anuale de peste 36,5 milioane de Euro.

Consultantii Aerotravel Lufthansa City Center sunt oameni pasionati de turism si vacante sunt eficienti, inovativi, adaptabili si capabili sa ofere clientilor experiente desavarsite care sa raspunda asteptarilor lor. Fiecare client este unic in felul sau, iar echipa noastra de specialisti stie cel mai bine asta si lucreaza permanent pentru a oferi servicii de calitate gata sa satisfaca si cele mai exigente dorinte.

La Aerotravel Lufthansa City Center suntem mereu conectati si pregatiti sa gestionam orice situatie, suntem dinamici si flexibili si apreciem eforturile individuale. Daca te regasesti in descrierea noastra si iti doresti o cariera de succes intr-un domeniu dinamic, te asteptam sa ne cunoastem. Hai in echipa Aerotravel Lufthansa City Center!

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.