LOGISTIC E VAN WIJK

check_circle Companie verificată
8

LOGISTIC E VAN WIJK

check_circle Companie verificată
8

Despre

Infiintata la inceputul anilor ‘90 in Cluj-Napoca, printr-un parteneriat romano-olandez, LOGISTIC E VAN WIJK este astazi un furnizor de servicii logistice integrate - transport international, regional, intern, depozitare si distributie.

Valorificand know-how-ul olandez (grupul E van Wijk fiind prezent in Olanda inca din 1949), entuziasmul si spiritul antreprenorial ale partenerilor romani, compania a crescut constant de-a lungul celor 22 de ani de existenta, ajungand astazi, in Romania, la un numar de peste 300 de angajati si o flota ce depaseste 150 de camioane.

Suntem un furnizor de servicii integrate de transport si de logistica cu o gama variata de specializari si cu o viziune clara: Livram cum promitem!

Desi suntem parte a unui grup logistic ce opereaza la nivel european, prin cele 3 centre operationale principale din Olanda, Romania si Ucraina si desi avem o istorie de zeci de ani, principiile noastre au ramas aceleasi:

- abordam business-ul intr-o maniera directa, personala, orice situatie noua reprezentand o provocare, o oportunitate de a ne autodepasi si niciodata un obstacol;
- construim pe termen lung, atat in relatia cu angajatii cat si cu clientii nostri;
- apreciem si recompensam angajamentul, tenacitatea si spiritul inovativ;
- suntem un angajator implicat social, un participant activ la viata comunitatii din care facem parte.

Joburi

Social

Contact

str. Clujului, nr. 7, Sannicoara, jud. Cluj

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close