S.C. LIFE ART DISTRIBUTIE SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

MISIUNEOferim românilor soluții și servicii de tratare a aerului și control al umidității la cel mai înalt standard.VIZIUNEVrem să fim sursa cea mai competentă prin care românii să beneficieze de un aer curat, sănătos și proaspăt la ei acasă și la locul de muncă.VALORIIntegritate – suntem corecți, sinceri, avem un comportament etic și suntem deschiși. Suntem de încredere și inspirăm încredere.Excelență – încercăm mereu să depășim așteptările și să performăm pentru clienții noștri.Unitate – echipa se bazează pe comunicare, toleranță și ajutor, într-un mediu plăcut și pozitiv, dar motivator și axat pe dezvoltare.Responsabilitate socială – promovăm îmbunătățirea calității vieții și protejarea mediului și conștientizăm oamenii de importanța acestora.Impact pozitiv – dorim să oferim nu doar simple servicii, ci adevărate experiențe care să aibă un impact pozitiv în viețile clienților noștri

Media
Solutii racire corturi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.