Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti

check_circle Companie verificată
46

Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti

check_circle Companie verificată
46

Despre

ICHB a fost infiintata in anul 1995 si se bucura de o baza materiala conform standardelor europene si de un ambient educational specific varstei, aplica normele de invatamant europene ,fiind in acelasi timp o scoala cu profil romanesc ce are la baza Curriculumul National . In anul scolar 2008/2009 Liceul International de Informatica a fost acreditata (Gimnaziu si Liceul) prin Ordinul Ministrului Invatamantului, Cercetarii si Tineretului . In timpul evaluarii s-a constatat respectarea la un inalt nivel de catre tot personalul a standardelor de acreditare pe domenii si functii manageriale: curriculum, resurse umane, resurse materiale, managementul clasei, proiecte si programe, parteneriate, imagine.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Srada Balta Albina nr.9 Sector 3 (Zona Theodor Pallady, Statia de Metrou Anghel Saligny), bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close