Laser Processing

check_circle Companie verificată

Laser Processing

check_circle Companie verificată

Despre

LASER PROCESSING SRL este o societatea comerciala romaneasca, infiintata in anul 2013, care are ca domeniu de activitate proiectarea, debitarea si comercializarea de confectii metalice, specific industriei petroliere, agro-alimentare, etc.  Domeniul de expertiza sunt cunostintele managerilor in domeniul proiectelor CAD si a specificatiilor in domeniul debitarilor laser.

LASER PROCESSING SRL  detine o suprafata de 170 mp destinata pentru birouri, precum si 960 mp destinata atelierului

Incepand cu aprilie 2013, LASER PROCESSINGSRL, investeste in echipamente de ultima generatie, in valoare de peste 700 000 Euro, printr-un aport de capital. LASER PROCESSING SRL are dotari tehnologice de ultima generate, fiind cele mai performante de pe piata actuala romaneasca

LASER PROCESSING SRL, dispune de o vasta retea de colaboratori si subcontractori, cu ajutorul carora a reusit pana in momentul de fata sa-si realizeze proiectele si in continuare pentru  a-si putea dezvolta si servi  mai bine portofoilul sau de client.

Furnizorii firmei sunt societati comerciale cu experienta si vechime pe piata din Romania  oferind servicii  de calitate si trasabilitate aprovenientei de materie prima, cat si a loturilor care au servit la executia diverselor produse.

Clientii LASER PROCESSING SRL sunt societati comerciale axate pe productie sau comert. Comenzile executate pana in momentul de fata de catre LASER PROCESSING SRL vor duce, cu siguranta, in viitor la colaborari si mai importante cu clientii sai, colaborari care sunt  ciclice si care corespund modernizarilor proceselor tehnologice sau mentenantei  acestor echipamente si procese.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

str Rudeni nr 114, oras Chitila, Jud Ilfov, Chitila

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close