Larilin Prod S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

SC LARILIN.PROD SRL este o firma cu o vechime de 20 de ani, specializata in productia ambalajelor din lemn pentru aplicati industriale , deasemenea ofera si servicii de ambalare pentru piese grele industriale la sediul clientului . Obiectul nostru de activitate implica in general debitarea si formatizarea lemnului/Placaj/OSB si asamblarea acestora in diverse forme cum ar fi lazi /cuti de diferite dimensiuni .  Sediul nostru se afla in Drajna de Jos , Judetul Prahova la 15 minute de orasul Valenii de Munte . Suntem interesati in recrutarea de personal cu experienta in prelucrarea lemnului dar si de persoane necalificate , putem oferi servicii de calificare a personalului . Suntem interesati si de a recruta urmatoarele : Inginer al calitatii , sofer autoutilitara de capacitate mica ( necesar carnet de conducere tip B ) pentru distante relativ mici ( 100-200 km ) , muncitori necalificati , tamplari . In unele cazuri sunt necesare ore suplimentare , pentru aceste situatii, orele suplimentare sunt intodeauna platite ! Oferim tichete de masa , conditi bune de lucru ( hale de productie inchise ) , sala de mese , spatiu de fumat , doua pauze in timpul programului ( programul de lucru este : 07:00 - 15:30 ) , vestiare . 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.