SC LA MAJOLE SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Lamajole aparține grupului de companii Mendola Investment Group, alături de compania Roseco și Deco Center, respectiv recunoscutul lanț de magazine Nobila Casa.Din 2020 dintr-un brand Roseco am devenit  o companie independentă, axată exclusiv pe retail cu magazine fizice și webshopul LaMajole.Magazinele noastre sunt încadrate și recunoscute ca și magazine tip Boutique, cu articole de la branduri foarte mari la prețuri modice.Recent am pornit la drum proiectul “O noua viata” by Auchan in colaborare cu La Majole.Implementarea conceptului de magazine second-hand in cadrul hypermarketurilor Auchan este unul unic pe piata din Romania, iar LaMajole a fost primul partener care s-a alaturat  Auchanului  in realizarea acestuia.
Conceptul LaMajole in parteneriat cu Auchan Romania, consta in deschiderea magazinelor din cadrul hypermarketurilor, cu haine second-hand de sezon, de foarte buna calitate si preturi accesibile oricarui buzunar.Prin cumpărarea hainelor din magazine second hand contribuim activ la diminuarea efectului de poluare a industriei textile. Astfel promovăm reutilizarea acestora și ne axăm mai mult pe calitate decât pe cantitate.www.lamajole.ro

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.