Lactalis Group Romania

SC ALBALACT SA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

DESPRE LACTALIS GROUP

Grupul Lactalis ocupӑ primul loc în lume în domeniul lactatelor, fiind cel mai mare producӑtor de lactate și brânzeturi din Europa, cu cea mai mare colectare de lapte din aceastӑ regiune. Experiența sa de peste 88 de ani este susținutӑ de un profesionalism dovedit prin portofoliul larg de produse, adaptate la asteptӑrile consumatorilor din întreaga lume. Grupul are 85,000 de angajați, deține mai mult de 266 de fabrici în 51 de țӑri și este prezent în 85 țӑri la nivel global. Având sediul central în Laval, vestul Franței, compania a avut în 2020 vânzӑri de 21,1 miliarde de dolari. Mai multe detalii gasiti pe www.lactalis.fr.

 

DESPRE LACTALIS GROUP ROMANIA

Grupul Lactalis este liderul pieței de produse lactate din România. Ne derulӑm operațiunile prin intermediul unui numӑr de 8 companii renumite pe piata românească: Albalact, Covalact, Lactate Harghita, Dorna Lactate, Rarӑul, Lactalis România, Lactalis Logistic și Parmalat, administrate prin intermediul unei structuri de conducere consolidată la nivel național. Avem un portofoliu impresionant de mărci și produse locale și internaționale, recunoscute, îndrӑgite și  intrate în obiceiurile de consum din ultimii 50 de ani ale consumatorilor români. În prezent  avem un numӑr de 2200 de angajați, care lucrează  în 5 fabrici moderne locate în Alba, Harghita, Covasna, Suceava și Ilfov, precum și în structurile de colectare de lapte, vânzări, depozitare și distribuție, cu acoperire în întreaga țară.

Media
ZUZU
Fulga
Raraul
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.