Albalact

check_circle Companie verificată
30

Albalact

check_circle Companie verificată
30

Despre

Cu o tradiție de peste 45 de ani în industria lactatelor, Albalact este cea mai mare companie românească de lactate și numărul 1 în industrie. Suntem o companie cu istorie îndelungată care a performat și a crescut an dupa an.

Înființată în anul 1971, afacerea Albalact s-a dezvoltat constant și rapid și a crescut în cifre în fiecare an. Ne-am dobândit succesul din curajul de a merge mai departe, de a alege obiective din ce în ce mai ambițioase și din abilitatea noastră de a așeză lucrurile în perspectivă.

Avem peste 150 de produse în portofoliu, iar brand-urile Albalact sunt de notorietate : Zuzu – cel mai vândut lapte din Romania, Fulga, Rarăul, De Albalact și Poiana Florilor. Producem lapte și lactate proaspete în fabrica Albalact de la Oiejdea din județul Alba, una dintre cele mai moderne fabrici din Europa Centrala și de Est, iar din anul 2008 dezvoltăm o gamă diversificată de brânzeturi în fabrica Raraul din Bucovina. Albalact este lider nu doar pe piața de lapte. Deținem cel mai vândut brand de unt și smântână ( brandul tradițional Albalact), iar pe segmentul de iaurt și brânză proaspătă de vaci suntem al doilea mare producător.

În Albalact, oamenii cresc și se dezvoltă odata cu compania. Suntem dinamici, în fiecare an construim, creăm produse, introducem tehnologii noi, implementăm sisteme moderne, învățăm permanent, ne împărtășim cunoștințele, experiența și creativitatea.

La Albalact, oamenii sunt ascultați, încurajați și promovați. Avem nevoie de oameni care își iubesc munca, vor să învețe, să evolueze, care sunt dispuși să ofere ce pot mai mult și mai bine și care nu se tem să-și asume cu deciziile și rezultatele muncii lor.

În Albalact lucrurile nu se impun după tipare, ci se construiesc de la zero, se ajustează, si se perfectionează. De aceea, avem nevoie de oameni curajoși cu idei îndrăznețe pentru a creea branduri romanesti de top. Impreuna crestem profitabil, prin inovatie si excelenta.

Candidatii pot aplica si direct pe site-ul companiei, www.albalact.ro, la sectiunea "Cariere" sau pe adresa de email recrutare@albalact.ro!

Joburi

Social

Contact

OIEJDEA, COM. GALDA DE JOS, KM. 392+600, JUD. ALBA, ALBA IULIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close