Komora Engineering SRL

check_circle Companie verificată
1

Komora Engineering SRL

check_circle Companie verificată
1

Despre

      KOMORA ENGINEERING SRL este un nume de referinta aflata in topul societatilor comerciale care isi desfasoara activitatea in cadastru general/sistematic, topografie inginerească, fotogrammetrie, teledetecție și GIS. Persoana juridica autorizată clasa I de către Agenția Naționala de Cadastru și Publicitate, Komora Engineering se remarca prin personalul cu experienta, promptitudine, seriozitate, adaptabilitate la nevoile clientilor, vointa si dorinta de a oferii servicii profesionale la cele mai inalte standarde care sa raspunda si sa satisfaca in totalitate cerintelor Beneficiarilor.

Atat prin prisma dotarilor de ultima generatie aflate in proprietate sau incurs de achizitie: sisteme GNSS Leica GS18, statii totale motorizate LEICA TS16, sisteme UAV – EBEEPlus, EBEERtk, MATRICE DJI600PRO, LEICA AIBOT AX20, Quantum Systems Trinity F90+,  sisteme de scanare mobile – 3DT SCANFLY, Leica PEGASUS BACPACK, SISTEME DE SCANARE 3D – LEICA RTC360, LEICA BLK2GO, echipament GPR LEICA DS200, Echipament Ground Penetration Radar Stream C Advanced, Echipament Ground Penetrating Radar RIS Hi Pave, cat si prin lucrarile de specialitate realizate din care mentionam doar: mai mult de 100.000 de imobile receptionate in cadrul inregistrarii sistematice a imobilelor care insumeaza o suprafata de peste 150.000 de hectare, peste 3.000 de kilometri de studii topografice realizate, peste 5.000.000 de metri patrati de domeniul public inscris in sistemul integrat de cadastru si carte funciara in cadrul lucrarilor de cadastru sporadic si peste 10.000 de documentatii de specialitate  receptionate de catre OCPI-uri, Komora Engineering este un nume de referinta in domeniu si o solutie pentru dezvoltarea profesionala a specialistilor din cadastru, topografie, fotogrametrie, topografie inginereasca, geodezie, lidar, mobile mapping, GPR, GIS etc.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Tuzla, 9-27, complex Emerald Residences, sector 2 Bucuresti, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close