KINDERPEDIA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Kinderpedia este o platformă online pentru grădinițe, educatori și părinți, disponibilă și sub formă de aplicație nativă Android și iOS. Este un instrument inteligent care ajută educatorii să comunice mai eficient cu părinții, să păstreze o evidență organizată a tuturor datelor importante despre copil, cât și un istoric al activității acestuia. Pentru părinte, aplicația este o fereastră către cele mai relevante informații referitoare la ce a făcut copilul la grădiniță: dacă a mâncat, dacă a dormit, dacă a fost bine dispus, cum s-a implicat în activitățile zilei. Nu în ultimul rând, această platformă e foarte utilă administratorilor de grădinițe, pentru că pot accesa cu ușurință rapoarte de prezență, rapoarte cu privire la activitatea educatorilor, dar și situații financiare.

Media
Prezentare produs / Demo
Kinderpedia @ Stirile PROTV
Kinderpedia @ Digi24
Kinderpedia Commercial
Daily Timeline
Manager Interface
Aplicatie Educator
Aplicatie parinte

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.