KAVSAN RETAIL RO SRL

check_circle Companie verificată

KAVSAN RETAIL RO SRL

check_circle Companie verificată

Despre

GREYDER a trademark of KAVSAN which was established in, meets with customers with a total number of 102 concept stores and 330 retail dealers.

GREYDER providing its tailor-made shoe models appropriate for severe winter conditions, long walks, sensitive feet and hot summer days which are designed with elegant pattern designs, also creates stylish collections with its accessories. In addition to its elegant designs, GREYDER gets its customers’ appreciation with its functional products.

GREYDER has been identified with quality and durability since it was first put
up for sale. GREYDER has a confidence perception in the customers’ minds. In addition to this, GREYDER is also well-liked and popular brand due to the fact that it proves how much it values design and fashion also in its collections.

GREYDER, marcă a KAVSAN, care a fost fondat în anul, se întâlneşte cu clienţii cu un număr total de 102 magazine în format de concept store şi cu număr de 330 retalierii și comercianţi cu amănuntul.
GREYDER, aparte de furnizarea de modele sale de pantofi personalizate, potrivite pentru condiţii severe de iarnă, plimbări lungi, picioare sensibile şi zilele calduroase de vara și care sunt concepute cu un design modern, creează și colecţii elegante de accesoriile. În plus faţă de design-ul său elegant, GREYDER este apreciat de clienții săi pentru produsele sale funcţionale.
GREYDER a fost identificat cu calitatea şi durabilitatea de la prima dată când produsele sale au fost puse în vânzare. GREYDER are o percepţie de încredere din partea clienților săi. În afară de aceasta GREYDER, de asemenea, este un brand bine-plăcut şi popular, care se dovedeşte cât de mult valorile de design si moda în colecţiile sale.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. DR. IACOB FELIX 87, BUCUREŞTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close