Karins Kids Academy

check_circle Companie verificată
7

Karins Kids Academy

check_circle Companie verificată
7

Despre

Karin’s Kids Academy este locul unde copilul tau va intalni un mediu prietenos, familial, ce-l va incuraja sa-si dezvolte abilitati esentiale unei dezvoltari sanatoase, in timp ce creativitatea, inteligenta si imaginatia vor fi stimulate zilnic cu ajutorul metodologiiei proprii „Karin’s Knowledge™” care tranforma gradinita noastra intr-o academie dedicata cresterii si educarii sanatoase a copilului tau.

 

Gradinita isi bazeaza programa pe metode proprii si o serie de activitati, tehnici si jocuri educative bazate pe cele mai recente cercetari si dezvoltate de catre psihologi americani si profesori ce si-au dedicat intreaga cariera intelegerii dezvoltarii copilului.

O mare parte din acestea sunt creatia prof. Penny Norman de la Universitatea Berkeley, ale carei eforturi de 15 ani in domeniu s-au concretizat in imbunatatirea materialului stiintific folosit in educarea copiilor. ScienceWiz™ Books and Kits realizate de prof. P. Norman au un success remarcabil, fiind premiate, printre altele, de Scientific American, Dr. Toy, National Parenting Magazine, American Specialty Toy Retail Association, Creative Child Magazine.

Karin’s Knowledge ™ imbina Metode de rezolvare de probleme prin stimularea inteligentei, a creativitatii si a imaginatiei , Metodele de fixare si sistematizare a cunostintelor si de verificarea acestora , Metode de predare-învatare interactiva prin explorare, experiment si investigatie directa si nu in ultimul rand, Metode de invatare prin joc, exersare de deprinderi si consolidarea acestora prin abilitati practice. Karin’s Knowledge ™ reprezinta o serie de activitati si tehnici educationale ce stimuleaza in mod natural abilitatile si capacitatile native ale copilului tau, o cerinta primordiala in educatia postmodernista, definita ca nevoie de adaptare la cerintele tot mai diverse si intr-un numar tot mai mare a societatii in care traim.

Ofera-i copilului tau sansa, inca din primii ani de gradinita, de a se dezvolta sanatos, armonios, social si creativ in gradinita Karin’s Kids Academy pentru a-i pune bazele unei educatii de exceptie sustinuta de activitatile pe care le va desfasura alaturi de noi. Iar ca totul sa fie complet, vom avea grija ca in ziua fiecarui micut sa existe o alimentatie naturala si mediul in care invata sa fie perfect salubrizat.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. Hermann Oberth 33, sector 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close