Karcher Romania

Companie verificată

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Compania KÄRCHER este una dintre cele mai importante companii la nivel mondial, specializata in echipamente si produse de curatare, furnizand solutia potrivita pentru orice aplicatie in orice domeniu.
Compania s-a specializat in proiectarea, producerea si distribuirea de tehnica de curatare, atat pentru uz casnic cat si pentru cel profesional si industrial.
Produsele inovatoare si durabile dezvoltate in intregime, in conformitate cu nevoile clientilor companiei Kärcher sunt un factor major care contribuie la cresterea acesteia.
Compania Kärcher este prezenta in Romania din, un birou de reprezentanta al companiei a fost infiintat în 2002 iar in anul 2008 s-au pus bazele companiei Kärcher Romania. La momentul actual compania asigura acoperirea intregului teritoriu al tarii prin reprezentanti de vanzari si service. Aparatele si echipamentele profesionale Kärcher se comercializeaza printr-o retea de peste 85 de distribuitori, in 130 de magazine care vand echipamente de uz casnic si de asemenea in magazinele de tip DYI.

Joburi
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.