Jumo Romania S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

JUMO GmbH & Co. KG cu sediul central in Germania, este unul dintre cei mai mari producători de senzori industriali precum si de tehnologie de automatizare. Produsele JUMO acoperă întreaga gama de măsurare de la senzorul pentru temperatura, presiune, analiza lichidelor, debitului, nivelului și umiditate pana la de controlul, vizualizarea, inregistrarea si monitorizarea pana la automatizarea intregului proces industrial. Aparatele si sistemele de echipamente de la JUMO sunt utilizate în diverse sectoare din industrie incercand sa ofere clientilor intotdeauna cea mai bună soluție în ceea ce privește siguranța procesului, a eficienței energetice și optimizarea costurilor. Compania JUMO este foarte bine pozitionata, in cinci continente cu mai multe birouri in Germania si cu 24 filiale in strainatate.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.