JACOB GARDENS SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

 

 JACOB GARDENS este o societate comercială cu capital privat integral românesc al cărei obiect principal de activitate este executarea lucrărilor de construcţii civile.

 Cu o experiență de peste 16 ani în construcții civile, Jacob Gardens s-a evidențiat ca un jucător profesionist și de încredere pe piața imobiliară din România.

 Cu peste 6500 de unități construite, Jacob Gardens își propune să continue procesul de expansiune prin proiecte de anvergură și să aducă un suflu nou în dezvoltarea ansamblurilor de locuințe din București.

 Printre cele mai de succes proiecte se numără ansamblurile de apartamente Palladium Residence și Palladium Residence, Trend Residence – un ansamblu de case și apartamente, precum și cel mai nou proiect HILS Pallady Apartments.

 Proiectul Palladium Residence a luat locul 1 în Topul celor mai bune ansambluri rezidenţiale din Bucureşti realizat de revista Capital.

  Jacob Gardens pune la dispoziția clienților săi o echipă internă de profesioniști care gestionează întreg procesul de la proiectare la construcție și vânzare.

 De-a lungul timpului, profesioniștii nostri și-au demonstrat experiența în construcții și dezvoltare și fiecare nou proiect poartă amprenta acestei experiențe, mereu în creștere.

 Află mai multe detalii privind proiectele noastre aflate în desfășurare intrând pe site-urile Palladium Residence, Trend Residence și HILS Pallady Apartments.

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.