Iuvare Connect

check_circle Companie verificată
7

Iuvare Connect

check_circle Companie verificată
7

Despre

Firma IUVARE este o firmă germana cu o experiență de peste 35 de ani în administrarea căminelor de seniori. Dispunem de o rețea largă de contacte iar partenerii noștri de încredere sunt angajatori de top în domeniul îngrijirii medicale.

Cea mai tânără ramură a grupului Iuvare este IUVARE CONNECT.

Iuvare Connect a fost înființat în 2017 și se ocupă cu instruirea, calificarea și integrarea Asistenților Medicali Generaliști români în Germania.

Noi suntem schimbarea în bine pe piața de recrutare și te intampinam cu un concept de recrutare echitabil și durabil. Te pregătim și te susținem pe drumul tău profesional ca Asistent Medical Generalist în Germania de la primul pas până la integrarea ta completă în Germania. 

Ideea de bază a acestui concept este că drumul tău către un job ca Asistent Medical Generalist în Germania nu trebuie să presupună costuri și eforturi din partea ta pentru ca tu să te poți concentra asupra adaptării la noul loc de muncă și asupra integrării tale în Germania.

Joburi

Social

Contact

Am Graben 11, Petershagen

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close