Iterchimica Romania

check_circle Companie verificată

Iterchimica Romania

check_circle Companie verificată

Despre

ITERCHIMICA (www.iterchimica.it) a fost fondata in 1967 si de atunci s-a dezvoltat permanent, produsele si tehnologiile sale fiind prezente in Europa, America de Nord si de Sud, Asia, Africa si Australia.
Iterchimica Romania este in totalitate detinuta de Iterchimica Italia si comercializeaza produsele acesteia, promoveaza tehnologiile noi si asigura legatura permanenta cu clientii si autoritatile. Produsele Iterchimica sunt prezente si au fost utilizate de peste 14 ani la toate marile lucrari de drumuri si autostrazi, strazi in marile orase, drumuri judetene, etc.
Recent am inceput o actiune de informare a tuturor potentialilor beneficiari ai produselor si tehnologiilor Iterchimica :
- Proiectanti de drumuri, poduri, autostrazi si aeroporturi;
- Directiile tehnice din Consiliile Judetene si de la Primarii
- Constructorii de drumuri implicati in reabilitari, reciclari, etc.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Blvd. Mircea Voda 36, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close