IT Construction Security Service

check_circle Companie verificată
3

IT Construction Security Service

check_circle Companie verificată
3

Despre

IT CONSTRUCTION, este o companie multinațională cu capital 100 % privat și rădăcini în cultura austriacă, poloneză, slovacă și maghiară importând și contopind inteligența și cunoștințele vaste în domeniile în care activează.

Suntem furnizor de infrastructură pentru cablare de reţele, inclusiv montaj şi configurare. Sisteme complete de telefonie, server pe baza hard şi software, licenţe, supraveghere video, sisteme alarme, sisteme de acces, aparate de pontaj, sisteme de backup, instalaţii fotovoltaice, switch-uri, bridge-uri, routere, firewall-uri, W-lan (WiFi), etc.

Oferim servicii la cele mai înalte standarde, atât pe plan național cât și internațional. Dispunem de un personal specializat, capabil să satisfacă cele mai exigente cerințe ale clienților. Suntem o echipă de profesioniști în permanentă interacțiune cu clienții noștri, întotdeauna căutându-le soluții optime și aducându-le rezultate vizibile.

Joburi

Contact

XIII 107/5, Cristian

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close