IRES

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Înființat în 2009, Institutul Român pentru Evaluare și Strategie – IRES activează pe piața de cercetare din România și funcționează ca un think tank independent, o parte dintre studiile și proiectele pe care le dezvoltăm fiind dedicate optimizării politicilor publice în diferite domenii ale societății românești.
Suntem un furnizor de servicii complete de cercetare de piaţă şi oferim soluţii integrate pentru clienții noștri - companii multinaționale, naționale și locale, instituții şi organizaţii din România, dar şi din străinătate - care înțeleg valoarea cercetării în evoluţia lor pe termen lung.
În 2016, IRES a devenit singura companie de cercetare de piață din România membră la nivel corporate a ESOMAR (European Society or Opinion and Marketing Research).
Mai multe detalii despre activitatea şi proiectele IRES sunt disponibile pe www.ires.ro

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.