Intro EU Staffing

check_circle Companie verificată
4

Intro EU Staffing

check_circle Companie verificată
4

Despre

Cine suntem

În calitate de divizie internațională specializată a Intro Personeel, Intro EU Staffing este dedicată în totalitate să pună la dispoziția companiilor olandeze personal european de încredere și bine pregătit. Deoarece nu este întotdeauna posibil să găsim candidatul potrivit pe plan intern, noi ne utilizăm experiența internațională pentru a recruta cel mai bun candidat pentru un anumit post, bazat pe aptitudini și calificări. Noi credem în sustenabilitate și, de aceea, preferăm colaborările pe termen lung.

Intro EU Staffing este specializată în recrutarea și selectarea persoanelor din România. Toate aceste persoane vorbesc limba engleză și/sau germană ca limbă secundară. Suntem conștienți de diferențele culturale și, de aceea, facem tot posibilul să oferim o contribuție esențială pentru realizarea unei colaborări de succes între clienții noștri și angajați. 

Joburi

Social

Contact

West Kinderdijk 122z, Alblasserdam

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close