INTERTRADE GROUP LTD SRL BACAU

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

 

                    Infiintata in anul 1999 ca persoana juridica romana, sub forma organizarii juridice de societate cu raspundere limitata,  SC “INTERTRADE GROUP LTD “ SRL Bacau este inregistrata fiscal sub numarul de inregistrare CIF RO 12036059 si comercial la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J04/501/1999.

                    Societatea isi are sediul social in localitatea Bacau, str. Chimiei nr. 1, si isi desfasoara activitatea in Romania, cu preponderenta pe domeniul serviciilor, avand drept obiect principal de activitate Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, conform Cod CAEN 4120, precum si o alte serie de obiecte secundare de activitate.

Entitatea activeaza in domeniul constructiilor, atat in Romania, cat si in strainatate, drept pentru care societatea are deschisa o sucursala in Germania, Kussmaulstr.3, 76187 Karlsruhe.

Potrivit datelor continute în Certificatul de înregistrare a firmei S.C. INTERTRADE GROUP LTD SRL , obiectul principal de activitate al societatii este:

·        Constructii de cladiri si lucrari de geniu, cod CAEN 4521

S.C. INTERTRADE GROUP LTD S.R.L. efectueaza lucrari de constructii-montaj din domeniul constructii civile, industriale si agrozootehnice, inclusiv instalatiile aferente (electrice, sanitare si termice).

 Firma ofera servicii si in alte domenii, respectiv prestari de servicii de transport in industria alimentara si transport de persoane, scop in care are in portofoliu 4 autovehicule marca Fiat Ducato Maxi , 27 microbuze transport 8+1 locuri, 5 autoturisme si 5 Dacia Lodgy 7+1 locuri.

 

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.