INTERLINK

INTERLINK GROUP SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Prezent pe piata de IT din 1997, Interlink are misiunea de a satisface nevoile cat mai multor clienti in materie de echipamente IT. Orientati permanent spre satisfactia clientilor Interlink, punem accent pe seriozitate, corectitudine si calitatea produselor, ne dezvoltam continuu si cautam persoane perfectioniste care vor sa se alature unei firme in continua expansiune.

Activand intr-un domeniu in continua crestere a cererii de echipamente IT, la Interlink am dezvoltat o serie de servicii stabile si rapide, am extins si diversificat stocurile, comercializam echipamente IT second hand, noi si refurbished, am devenit importatori directi ai produselor comercializate, a crescut numarul angajatilor si incetul cu incetul am ajuns la ceea ce noi numim "Garantia Calitatii". 

Suntem permanent focalizati spre cerintele tot mai exigente ale clientilor, reusind sa multumim peste 99% din clientii Interlink , avand anual un portofoliu de peste 10.000 de clienti care apeleaza la serviciile si produsele companiei. Dovada succesului fiind pozitia Interlink din ultimii ani -  liderii din Bucuresti pentru it-ul second hand si refurbished, si in top 3 la nivel national . 

In prezent, la Interlink, lientii pot gasi peste 500 de produse in stocul Interlink din categoriile:
- Calculatoare Second Hand
- Monitoare Second Hand
- Laptopuri Second Hand
- Servere Second Hand
- Monitoare LCD Second Hand
- Imprimante Laser Second Hand
- Echipamente de retea SH
- Componente Second Hand.

 

Noi credem ca succesul Interlink este strans legat de profesionalismul, motivatia si sentimentul de apartenenta a oamenilor care lucreaza aici. Promovam dezvoltarea profesionala si canalizarea energiei personale in vederea atingerii obiectivelor si construirii unei relatii durabile cu clientii nostri, bazata pe incredere si calitatea serviciilor. La Interlink incurajam o abordare cuprinzatoare a diversitatii, in scopul de a crea un mediu de lucru stimulant si inovator.

 

Te-am facut curios? Te asteptam sa ne cunoastem!

 

 

 

 

 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.