Interactions Marketing SRL

check_circle Companie verificată

Interactions Marketing SRL

check_circle Companie verificată

Despre

Interactions este una dintre cele mai mari agentii independente de publicitate interactiva din Romania. In cei aproape 9 ani de activitate, Interactions a acumulat peste 25 de premii creative atat in Romania, dar si la nivel european. Lucram atat pentru clienti din Romania cat si din Franta (web development, aplicatii mobile, etc).

Peste 75% din angajatii nostri lucreaza la noi de peste 3 ani si avem angajati care sunt alaturi de noi inca de la infiintarea agentiei (8.5 ani). Credem ca am reusit acest lucru oferind conditii bune de munca si o plata corecta.

Dintre clientii Interactions putem aminti Mega Image, SEAT, Hochland, Edenia Foods, Telekom, Germanos, Clickshop, Groupama, CEC Bank, Kit Kat, Maggi, NESCAFE, Salterra, La Poste, etc.

Joburi

Social

Contact

Str. Siriului 42-46, Et. 3, Sectiunea 3, Sector 1, Bucuresti, 014354, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close