INTER CARS ROMANIA SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

INTER CARS IN EUROPA

 

 

Inter Cars SA a fost infiintata in anul 1990 in Polonia de catre Krzysztof Oleksowicz, Piotr Oleksowicz si Andrzej Oliszewski prin demararea activitatii de import si distributie de componente si accesorii auto in Varsovia.​

In anul 2000 a fost deschis un depozit logistic in nordul Varsoviei (Czosnow) cu suprafata de 17.000 mp, destinat sa acopere necesitatile de stocare in vederea distributiei la nivelul intregii Poloniei.​

In anul 2007 a preluat cel mai mare distribuitor european de piese si accesorii pentru autovehiculele cu origine asiatica -JC-AUTO, Inter Cars devenind cel mai mare distribuitor  de piese si accesorii auto din centrul si estul Europei!​

In 2020, Inter Cars isi desfasoara activitatea in 17 tari din Europa,numarul total de sucursale este 561 (2018: 548), dintre care 248 de filiale in Polonia si 313 filiale in celelalte tari.

Inter Cars SA este cel mai mare distribuitor de piese pentru autovehicule de pe teritoriul Poloniei si ocupa numărul 1 la nivelul Europei Centrale si de Est.

 

 

INTER CARS IN ROMANIA

 

 

Cu bazele in Polonia, Inter Cars si-a inaugurat activitatea in Romania in anul 2008, dupa o perioada de pregătire de aproximativ un an. In septembrie 2008 au inceput vanzarile intr-o singura locatie, iar in prezent suntem mandri ca am ajuns la un numar de 61 filiale ce opereaza in regim de franciza in tara noastra.

Inter Cars Romania SRL este singurul distribuitor de pe piata din Romania care are acces la 3 depozite externe, din care se poate aproviziona cu majoritatea reperelor de camioane, in termen de 2-3 zile.

 

DE CE SA LUCREZI CU NOI? Suntem unul din liderii pietei din Romania si ne propunem sa ne dezvoltam constant, privind mereu inainte, in timp ce ne consolidam pozitia existenta pentru a oferi stabilitate si in viitor. Ne caracterizeaza pasiunea si angajamentul in activitatile de zi cu zi dar cunoastem cate de important este sa ne pastram echilibrul corect intre munca si viata personala.

FACETI CUNOSTINTA CU INTER CARS Suntem o companie infloritoare, prezenta in 17 tari europene. Dezvoltarea constanta ne face sa fim deschisi catre noi oportunitati si posibilitati. Cunoaste-ne mai bine si afla mai multe despre noi explorand site-ul Inter Cars si pagina de Facebook.

 

www.intercars.ro 
Facebook Inter Cars Romania

 

 

 

 

Media
INTERCARS IN EUROPA
POZITIA IN LUME
VALORILE COMPANIEI
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.