IN TIME DIREKT-KURIERE SRL

check_circle Companie verificată
3

IN TIME DIREKT-KURIERE SRL

check_circle Companie verificată
3

Despre

IN tIME Express Logistik GmbH are sediul central in Hanovra/Germania, dispune de 15 filiale proprii in Germania, respectiv cate o filiala in Romania (IN tIME DIREKT-KURIERE), Cehia, Suedia, Polonia si Ungaria, precum si de o retea de parteneri colaboratori in aproape toate tarile Europei. Toate filialele se afla intr-o permanenta conexiune in toata Europa, asigurand astfel full service pentru clientii nostri. Pentru mai multe detalii despre noi, va rugam sa accesati site-ul nostru oficial: www.intime.de .

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Barcelona, nr. 8, Sibiu, Sibiu

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close