Imoland Consulting

check_circle Companie verificată

Imoland Consulting

check_circle Companie verificată

Despre

Cine suntem noi, cei de la Imoland Consulting? În primul rând niște oameni foarte frumoși (și modești!). :) Suntem o echipă de 10 brokeri imobiliari, cu o viziune comună asupra implicării și pasiunii legate de real estate. Ne place ce facem zi de zi, ne ajutăm reciproc, căutăm împreună soluții să ne servisăm clienții pe măsura așteptărilor, și luăm prânzul, de cele mai multe ori, împreună. Avem un birou foarte luminos, aproape de Parcul Herăstrău, cafea bună, și multă energie pozitivă. Imoland Consulting, cu peste 10 de ani de experiență în domeniul imobiliar, oferă clienților săi servicii profesioniste și complexe, pe tot parcursul procesului de tranzacționare.
Am reușit să dezvoltăm relații de afaceri pe termen lung satisfăcând nevoile specifice ale clienților noștri, analizându-le individual și inovator. Imoland Consulting se va dovedi un colaborator extrem de valoros pentru orice nevoie imobiliară, oferind o contribuție care va ajuta la asigurarea atât a succesului, cât și a rentabilității.
Clientul nostru va aprecia avantajele ca un agent să fie contactul de încredere pentru toate aspectele unei tranzacții. Asta pentru că va vedea că ne pasă de el și ne dedicăm în totalitate, astfel încât timpul și prețul să fie în favoarea sa!

Joburi

Social

Contact

Str. VLĂHIŢA 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close