Ima Concept Europe S.R.L.

check_circle Companie verificată
3

Ima Concept Europe S.R.L.

check_circle Companie verificată
3

Despre

IMA CONCEPT este o societate infiintata in anul 2008 cu ambitia si dorinta de a reusi sa devina Numarul Unu in ceea ce face.

Am respectat mereu clientul si dorintele lui, iar profesionalismul si promptitudinea ne conduc in toata activitatea nostra.

Suntem un colectiv dinamic, tanar, cu rabdarea si perseverenta de a va asigura o calitate superioara apei folosita de dumneavoastra, utilizand echipamente de ultima ora in domeniu.

Asiguram solutii profesionale de tratare a apei atat la nivel casnic cat si industrial, ca zona de lucru acoperind intreg teritoriul tarii.

Gama de sisteme oferite este de cel mai inalt nivel calitativ, producatorul avand o experienta de peste 80 ani in domeniu cu o acoperire a pietei de desfacere de 25 % la nivel mondial.

Joburi

Contact

Aleea Carpați, 35, Ap:28, -, Tîrgu Mureș

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close