IA BILET

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

iaBilet.ro, lider de piata in ticketing in Romania, e un vis frumos devenit realitate, pornit de la o discuție într-un restaurant. Se întâmpla undeva prin decembrie 2011 când noi incă munceam să convingem lumea să-și facă rezervări de mese de pe telefon sau desktop pe rezervariclub.ro. Ne-am convins că piața are nevoie de un serviciu corect de ticketing electronic și deși toți ne ziceau că piața e ocupată, am ajuns lideri în câțiva ani prin multă muncă, nopți nedormite, pasiune și dedicare. Soluția e simplă: am crezut în ce facem, ne-am dedicat total și am vrut să reușim.

Am pus accentul pe tehnologie, pe varietatea de metode de plată, pe rapiditate și seriozitate dar mai ales pe relațiile cu clienții atât b2b cât și b2c. Și pentru că am cresut de câteva ori de la an la an fără oprire, e momentul să facem față creșterii ca un business responsabil și să continuăm să ne extindem construind sau întărind departamente separate pentru fiecare componentă a business-ului mai ales ca am devenit lideri de piata.

Avem nevoie alături de noi colegi cu care să înfăptuim viziunea despre cum va arăta piața de ticketing în următorii 5 ani, ieri. Am călătorit în viitor, am văzut ce trebuie făcut, e momentul sa continuăm ce am început.