HyperCubic IT Outsourcing

check_circle Companie verificată
6

HyperCubic IT Outsourcing

check_circle Companie verificată
6

Despre

Fondata in 2009, HyperCubic IT Outsourcing ofera solutii IT flexibile, complete si integrate in Bucuresti si in tara.

Suportul tehnic pe care il oferim se adreseaza in special firmelor mici si mijlocii, care doresc sa externalizeze departamentul IT sau doar o parte din functiunile acestuia.

Oferim servicii de outsourcing IT si administram sistemele informatice ale unor companii cu notorietate in domenii de activitate cum este cel auto, FMCG, productie sau retail.

Intreaga noastra activitate se desfasoara in jurul conceptului de prevenire si reusim sa atingem acest deziderat printr-o foarte buna organizare, comunicare, pregatire tehnica si nu in ultimul rand, prin flexibilitate

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Sontu Offices (Charles de Gaulle), Strada Maior Gheorghe Sontu, nr 6, sector 1, Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close