HUSSE ROMANIA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Husse Romania reprezinta in Romania compania suedeza Husse, producator si leader in servicii de livrare la domiciliu a hranei si produselor pentru animale de companie. Cu o vechime de 35 de ani, Husse are operatiuni in peste 60 de tari de pe toate continentele (Europa, Asia, America, Africa). Desemnata "Brand of the Year 2019-2020" si pozitionata pe locul 43 in Top 100 Global Franchises 2018, Husse comercializeaza prin parteneri francizati o varietate completa de produse pentru caini si pisici (hrana, accesorii, suplimente, jucarii etc).

Husse Romania deserveste deja clienti din mai multe zone ale tarii, cu dezvoltare continua pentru acoperirea intregii tari in perioada urmatoare. Datorita produselor de extrem de buna calitate si a modului de lucru diferit fata de alte companii din domeniu, Husse a devenit rapid cunoscut, apreciat si iubit de posesorii de caini si pisici din Romania.   

   

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.