HRx group

check_circle Companie verificată
2

HRx group

check_circle Companie verificată
2

Despre

Grupul HRx este prezent pe piata din anul 2011, avand compentente in domeniul financiar contabil, fiscal, salarizare si audit. In aproape sapte ani serviciile HRx au evoluat, de la intreaga gama a operatiunilor de contabilitate generala la consultanta fiscala, analiza, expertize, audit, salarizare. Cu un numar de aproximativ 200 de clienti, echipa HRx a inteles ca astazi acele servicii  financiar contabile, analiza, consultanta in afaceri, taxe, audit nu mai inseamna colectare de documente justificative, dublate de o realizare mecanica a bilantului, ci inseamna interpretarea legislatiei in vigoare si consultanta ajustata realitatilor fiecarui client in parte. Suntem 

 

           

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

UNIRII NR 15, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close