Home Construct Investments

Companie verificată

Echipa eJobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Punem intotdeauna clientul pe primul loc.Nevoile tale sunt importante pentru noi. Construim, renovam si oferim servicii complete de curatenie si igienizare. Tot ceea ce facem este decis alaturi de tine, pentru tine.Avantaje client:- Executam toate tipurile de lucrari de constructii, renovari si amenajari interioare, asigurand inclusiv servicii complete de curatenie si igienizare. Astfel, cu un singur contact rezolvi toate probleme din casa sau apartamentul tau.
- Vei avea acces permanent si transparent la structura costurilor,  preturile de care tu vei beneficia fiind accesibile.
- Vei avea lucrarea gata la timp, asa cum s-a agreat contractual, la cele mai inalte standarde de calitateCum poti demara un nou proiect alaturi de noi?Foarte simplu: accesezi sectiunea de contact si ne scrii sau ne suni. Daca esti din Bucuresti, in maxim 24 de ore unul dintre specialistii nostri se va intalni cu tine pentru a analiza nevoile tale. In maxim 72 de ore ne putem deplasa oriunde in Romania pentru a ne intalni cu tine.
 Consultanta, masuratorile, estimarile de cost sunt TOATE oferite GRATUIT!

Locuri de munca

Home Construct Investments

Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.