Hollywood Multiplex

HOLLYWOOD MULTIPLEX OPERATIONS SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Hollywood Multiplex este primul cinematograf multiplex din Romania, deschis in anul 2000 in Bucuresti Mall, un loc destinat persoanelor care doresc relaxare si spectacol. Cinematograful de la Bucuresti a fost urmat in anul 2002 de deschiderea unui alt multiplex in Oradea, in Lotus Center, cinematograf ce a fost vandut in 2013 catre proprietarul centrului comercial si redenumit Palace Cinema. Inca de la infiintare, cinematograful si-a indreptat toate fortele catre satisfacerea clientilor sai, in acest sens stand marturie serviciile oferite iubitorilor de film din Romania care s-au bucurat alaturi de Hollywood Multiplex,pentru prima data de: primul site al unui cinema ce ofera posibilitatea rezervarii on-line, primul cinema la care a fost posibila rezervarea biletelor prin SMS si primele petreceri aniversare pentru copii organizate intr-un cinematograf. In anul 2004, Hollywood Multiplex a lansat primul program de fidelizare implementat de un cinematograf din tara noastra, program ce a reusit sa stranga pana in acest moment peste 110 000 de clienti ce au ales sa beneficieze de avantajele cardului de fidelitate, iar incepand cu anul 2009, cimenatograful se mandreste cu cele mai performante tehnologii digitale (Sony 4K) si 3D (RealD). 
Hollywood Multiplex este unul dintre cei mai importanti pioni ai pietei cinematografice din Romania, un cinematograf cu un cadru unic de entertainment, unde pasionatii de filme gasesc 10 sali moderne, dotate cu 2 125 de scaune confortabile, sisteme avansate de sonorizare, o imagine perfecta cu cele mai performante tehnologii digitale 4K si 3D RealD, la nivel mondial, calitate si confort la cele mai inalte standarde si servicii de cea mai inalta calitate – cea mai prompta si mai amabila servire.
Hollywood Multiplex este mai mult decat un cinematograf – este locatia ideala pentru toti iubitorii de film care isi doresc sa iasa din cotidianul vietii, sa se fistreze si sa isi petreaca timpulliber in compania prietenilor sau a intregii familii, urmarind cele mai bune filme. 
Daca esti o persoana corecta, dinamica, iti place sa lucrezi cu clientii, Hollywood Multiplex iti poate oferi un loc de munca stabil, intr-o echipa unita si dornica sa invete permanent lucruri noi. Hai in echipa!

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.